Întreabă un expert tehnic în construcții!

Întreabă un Expert Tehnic!

Întreabă un expert tehnic în construcții!

Întreabă un expert tehnic în construcții este un program de consultații la fața locului cu Inginer Șerban Marius Median, Expert Tehnic atestat MDR/MDRAP/MLPAT2, specialist atestat MCC

Întreabă un expert tehnic în construcții!

Vrei să cumperi o casă, sau altă construcție și vrei sfatul unui expert tehnic? Vrei să știi dacă poate fi consolidată, extinsă, sau etajată o construcție? Vrei să știi dacă avariile, fisurile sau crăpăturile sunt semnul unei deficiențe majore? Vrei să afli ce investigații pot și trebuie făcute pentru a afla cauza și extinderea unor avarii?

Programează o vizită la fața locului!

Preț Consultație: 300 lei

Vizitează construcția împreună cu expertul tehnic! Prețul consultației, de 300 lei1,  va fi dedus apoi din prețul unei eventuale expertize tehnice.

Vizita la fața locului va fi urmată de un scurt raport privind concluziile consultației tehnice:

  • Dacă s-au observat avarii și posibila lor cauză.
  • În cazul în care nu s-au observat avarii (datorită unor reparații, finisaje recente) ce probleme poate avea totuși construcția inspectată.
  • Investigații suplimentare necesare clarificării chestiunilor deschise.
  • Eventuale recomandări privind măsuri de urgență, dacă sunt necesare.

O consultație tehnică nu înlocuiește o expertiză tehnică structurală. Pentru o expertiză sunt necesare date geotehnice, investigații privind materialele de construcții, releveul clădirii și calculul structurii de rezistență pentru a stabili gradul de asigurare seismică.De asemenea, sugestiile și recomandările nu implică posibilitatea realizării unor lucrări de intervenție asupra clădirii în lipsa unei expertize tehnice și a unei autorizații de construire.

Pentru a programa o consultație tehnică, folosiți datele de contact de pe acest site.


1 Prețul de 300 de lei este valabil pentru București. Pentru alte localități se va adăuga costul deplasării.

2 Guvernul României schimbă cu obstinație numele ministerului. Este vorba despre fostul Minister al Lucrărilor Publice, devenit Ministerul Dezvoltării Regionale și al Transporturilor, Turismului, Administrației Publice etc. Pe scurt, acest minister are în subordine Inspectoratul de Stat în Construcții – ISC – care organizează examenele pentru titlul de expert tehnic în construcții.